preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Čakovec

Login

Priloženi dokumenti:
POPIS UDZBENIKA.zip

PROJEKTI

Aplikacija "Nauči crtati cipelu"

Promotivni video škole

Kalendar
« Listopad 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


    

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Druženje i završna konferencija projekta Učim, učiš
Autor: ŽELJKA MIHALIC, 20. 6. 2017.

Završile su aktivnosti u okviru projekta Učim, učiš. Sudionici projekta, učenici i nastavnici Gospodarske škole i Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec, dosadašnje susrete zaokružili su opuštenim druženjem. 


U poslijepodnevnim satima 1. lipnja 2017. posjetili smo Terme Sveti Martin u Svetom Martinu na Muri gdje smo se razgibali na vanjskim terenima. Odmjerili smo snage u povlačenju užeta, nogometu, košarci, visećoj kuglani, zabijanju čavala u trupac, skakanju u vreći i bacanju diska. Okrijepili smo se sokovima i klipićima za koje se pobrinula Udruga tjelesnih invalida Međimurja koja je nositelj projekta. 

Nakon sportskih aktivnosti u Termama Sveti Martin, posjetili smo mlin na Muri, jedinstven objekt tradicijske graditeljske baštine u Međimurju. Uživali smo u netaknutoj prirodi i prošetali "labirintom ljubavi". Valja istaknuti da su se provedene aktivnosti pokazale vrlo korisnima.

Završna konferencija projekta Učim, učiš, u okviru koje su izneseni rezultati projekta, održana je 9. lipnja 2017. godine u Gospodarskoj školi. Tom su. U ime nositelja projekta, Udruge tjelesnih invalida Međimurja, na projekt su se osvrnuli predsjednik Udruge Branko Baksa i voditeljica projekta Vana Majer. Svoje dojmove iznijeli su i partneri na projektu - Sandra Herman u ime Međimurske županije, Tatjana Žižek, psihologinja Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec, te Renato Vinko, ravnatelj Gospodarske škole. Posebno je zanimljivo bilo čuti što su projektne aktivnosti značile učenici Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec, kako je te iste aktivnosti doživjela njezina učiteljica te kako je projekt pomogao roditeljima i jednoj učenici u odabiru budućega zanimanja.

Svi partneri izrazili su zadovoljstvo ostvarenim rezultatima i suradnjom.

Sretna lica neposrednih sudionika projekta, učenika, najbolji su dokaz da je projekt ostvario svoje ciljeve.

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju